Meniu SCENTLINQ™ Website Logo

Despre noi

Nu doar produse remarcabile, ci și soluții complete de aromatizare…


SCENT::LINQ este una dintre companiile de marketing de top cu privire la înmiresmarea aerului și deține distribuitori exclusiviști în peste 40 de țări, la nivel mondial. De la hotelul Four Seasons din Geneva, la clădirea ICC din Hong Kong, Mall-ul bulevardului din Kuwait, hotelul Swissotel Bosphorus în Instanbul și mulți alți comercianți, cum ar fi Tommy Hilfiger, Burberry, Cacharel se numără printre clienții noștri.


Lucrăm cu parfumieri de reputație înaltă și producători de parfumuri fine pentru a îndeplini așteptările clienților noștri, cât și ale noastre. Fiecare pas al dezvoltării produselor și livrarea serviciilor de rang superior către clienții noștri sunt luate în serios și suntem mândri, nu doar produsele noastre, ci și de serviciile insuperabile și soluțiile complete, atunci când vine vorba de parfumurile ambientale.


Tehnologia avansată de difuzie a parfumului și sistemele acesteia devin complete când ne concentrăm asupra livrării serviciilor. În timp ce alții vorbesc doar de produse, noi vorbim despre servicii. Nu este o coincidență că noi servim multe branduri hoteliere globale și lanțuri comerciale la nivel mondial.

 

Noi nu suntem o companie de împrospătare a aerului


Cu câteva zeci de ani în urmă, arhitecții priveau sistemul de iluminare drept un lux; acum a devenit un aspect central în designul unui spațiu. În aceeași manieră, miresmele vor fi din ce în ce mai folosite pentru a pune în evidență spațiul privat și public. Noi conștientizăm importanța unui parfum corespunzător drept element de design interior. Echipa noastră experimentată oferă servicii de consultare și se concentrează pe găsirea soluției potrivite pentru fiecare client.


Scopul nostru este să creăm o conexiune între emoții și amintiri ce sunt „îngropate” adânc în arhiva noastră olfactivă, la un nivel subliminal, cu ajutorul aromelor perfect capturate. "Comercianții iubesc mirosul pentru că este simțul cel mai bine conectat la emoții.", spune Rachel Herz, profesoară specializată în neuroștiințe și expertă recunoscută în psihologia mirosului, de la Universitatea Brown, din Providence, Insula Rhodos.