Meniu SCENTLINQ™ Website Logo

Soluții de parfumare

Lumea aromelor companiei SCENT::LINQ


În fiecare zi, mii de oameni din jurul lumii vizitează un hotel sau rămân timp îndelungat într-un magazin ce a fost „parfumat” de SCENT::LINQ și se bucură de experiența senzorială unică pe care le-o oferă.


Parfumurile noastre ambientale devin semnăturile ce ating emoții și cresc puterea atracției. Aceste design-uri olfactive unice pot întări atributele emoționale și funcționale ale brandurilor clienților noștri. Primele impresii sunt cruciale. Uitați de birourile de recepție plictisitoare, de cele mai generoase lobby-uri de hotelurilor și depășiți normele, țintind să impresionați la prima vedere și, de asemenea, să completați decorațiunile elegante cu un parfum unic.


Aromele sunt pasiunea noastră pe care o trăim în fiecare zi prin munca intensă, necesară pentru a concepe parfumuri memorabile. Colaborăm cu parfumieri de înaltă clasă, ne adaptăm la perspectivele clienților noștri din mai bine de 40 de țări, pentru a crea parfumuri ce inspiră emoții și îndeplinesc dorințe.


Spiritul echipei SCENT::LINQ și rețeaua globală nu se află niciodată pe locul doi, noi unim și conectăm toată expertiza conducerii din industria noastră pentru a oferi rezultate uimitoare.


Fragrances SCENTLINQ

Colecția noastră de arome este


Amețitoare. Multiculturală. Emoțională. Expresivă. Vibrantă. Dinamică. Surprinzătoare. Autentică. Încântătoare. Revigorantă. Multilaterală. Inspirantă. Electrizantă. Senzuală. Agreabilă. Stimulantă. Fascinantă. Avem o selecție largă de arome, mai mult de 70 de parfumuri exclusiviste. De la ceaiul verde și Lemongrass la Sequoia roșie, de la dulcea amprentă a smochinului, până la ardoarea ghimbirului… Pe lângă colecția noastră amplă de parfumuri, oferim, de asemenea, creații-semnătură și servicii de marcă ale aromelor.